Schoolstraat 30A, 4417 AB Hansweert
info@vangesselwoonwijz.nl
+31 (0)113 383 188
WhatsApp: +31 (0)6 31 978 860

Van Gessel WoonwijZ | een leuke verandering!

Van Gessel WoonwijZ | een leuke verandering!

Logo Van Gessel WoonwijZ op taartIs het u al opgevallen? Er is het een en ander veranderd binnen ons bedrijf, onze nieuwe naam is Van Gessel WoonwijZ geworden. ’U merkt daar weinig van. Op de achtergrond, blijft bijvoorbeeld voorlopig Van Gessel & Van Gessel staan. Op andere documentatie zal steeds vaker Van Gessel WoonwijZ komen te staan. De dienstverlening blijft uiteraard zoals u van ons gewend bent!

Door de naamsverandering hebben wij ook een nieuw e-mail adres. Als u ons wilt mailen, graag dan het nieuwe e-mail adres info@vangesselwoonwijz.nl gebruiken. En neem gerust een kijkje op onze website: www.vangesselwoonwijz.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *