Schoolstraat 30A, 4417 AB Hansweert
info@vangesselwoonwijz.nl
+31 (0)113 383 188
WhatsApp: +31 (0)6 31 978 860

Nieuwsbrief

De Van Gessel WoonwijZ nieuwsbrief

Wist u dat u als klant van Van Gessel WoonwijZ eenvoudig kunt profiteren van praktische tips? En dat u twee keer per jaar handige informatie kunt ontvangen over uw verzekeringen en alles eromheen? Hiervoor is er de digitale Van Gessel WoonwijZ nieuwsbrief.

Afmelden

Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Via de link ‘Uitschrijven’ onder aan elke nieuwsbrief kunt u zich eenvoudig afmelden. U ontvangt dan geen nieuwsbrieven meer.

Bescherming van uw persoonsgegevens

Vanaf vrijdag 25 mei 2018 is de nieuwe Europese privacywet de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Dit betekent dat alle EU-landen dezelfde regels hanteren als het gaat om bescherming van iemands privacy. Bedrijven en organisaties die persoonsgegevens verwerken, zijn vanaf nu verplicht om aan deze wetgeving te voldoen.

Van Gessel WoonwijZ hecht echt veel waarde aan een goede omgang met persoonsgegevens. Bij de verwerking van de persoonsgegevens handelt Van Gessel WoonwijZ volgens deze nieuwe privacywetgeving. We vinden het belangrijk dat u vertrouwen hebt in hoe wij omgaan met persoonsgegevens. In de privacyverklaring op onze website leest u meer over de manier waarop Van Gessel WoonwijZ omgaat met persoonsgegevens. Hierin staat onder andere welke gegevens we bewaren, waarom we ze bewaren en hoe lang we ze bewaren. En natuurlijk geven we uitleg over de rechten die u heeft als het gaat om het bewaren van uw gegevens.

Als u vragen heeft over privacy, neem dan telefonisch contact op via +31 (0)113 383 188 of via info@vangesselwoonwijz.nl