Schoolstraat 30A, 4417 AB Hansweert
info@vangesselwoonwijz.nl
+31 (0)113 383 188
WhatsApp: +31 (0)6 31 978 860

Verzekeringen

Verzekeringen zijn noodzakelijk, maar wat dient wel of juist niet verzekerd te worden. Een aantal basisverzekeringen hebben doorgaans de meeste huishoudens in Nederland afgesloten. Denk hierbij aan een Aansprakelijkheidsverzekering of inboedelverzekering. Een WA-dekking op je autoverzekering is zelfs verplicht van de RDW. Maar naast de standaard verzekeringen, is het zo belangrijk dat men weet, welke risico’s er nog meer zijn. Wat is aan te bevelen om te verzekeren en wat is juist overbodig? Het is bij het afwegen van dergelijke beslissingen, van belang dat je een goed, objectief advies krijgt. Onafhankelijk en deskundig, met goede voorwaarden en een scherpe premie.

Daarnaast komt het in de praktijk vaak voor dat wanneer men zijn verzekeringen eenmaal afgesloten heeft, er tussentijds niet meer wordt beoordeeeld of de polis op enig moment nog aansluit bij je persoonlijke situatie. Bieden de verzekeringen nog steeds de gewenste dekking? Wil je misschien meer of juist minder eigen risico op een bepaalde verzekering? Zaken die pas besloten kunnen worden, als de polis besproken wordt. Wil je jouw polis eens onder de loep nemen? Neem dan contact met ons op.

Het contact is – en blijft – bij ons altijd persoonlijk. Een klein team, waardoor je niet onnodig hoeft te wachten of de vraag niet direct beantwoord krijgt. Neem gerust contact met ons op voor het maken een afspraak, wij helpen je graag!
Een overzicht van de meest voorkomende particuliere verzekeringen.

Wonen / overig Verkeer/ vervoer Reis/ recreatie
Woonhuis Autoverzekering Reis-/ annuleringsverzekering
Inboedel Motorverzekering Pleziervaartuigenverzekering
Aansprakelijkheidsverzekering Bestelautoverzekering Carvan/ vouwwagen
Rechtsbijstandverzekering Oldtimerverzekering  
Uitvaartverzekering Brommerverzekering  
Ongevallenverzekering Kampeerautoverzekering  
  Aanhangwagenverzekering